SMART KIDS 930X122

incendiu

Video – Incendiu violent la Valea Iașului. Proprietar, rănit de flăcări

Incendiu violent la Valea Iașului. Proprietar, rănit de flăcări

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Update, ora 12.16, ISU Argeș transmite: „Flăcările au distrus bucătăria de vară de circa 50 mp, construită preponderent din material combustibil.

 

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

La fața locului, a fost identificată și o victimă, care a încercat să scoată o butelie din interior, dar nu a reușit și a suferit arsuri de gradele 1 și 2 la membrele superioare. Bărbatul de 70 de ani locuia singur și a fost preluat și transport la spital de către echipajul SMURD.

Salvatorii au localizat flăcările, împiedicând propagarea lor la alte 3 proprietăți din vecinătate.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jarul sau scânteile căzute dintr-o sobă, care ar fi aprins un obiect de mobilier din apropiere.

Știrea inițială, ora 11.06

În urmă cu câteva momente, pompierii argeșeni au fost sesizați în legătură cu un incendiu care a izbucnit în comuna Valea Iașului, sat Ungureni.

Conform primelor informații, flăcările ar fi pus stăpânire pe o anexă gospodărească. Proprietarul imobilului ar fi rănit de flăcări, având arsuri de gradul 1 și 2.

În aceste momente, la fața locului se deplasează pompierii cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3