NOR CURIER 930X122

deșeuri aruncate pe domeniul public

Video – La Mioveni, gunoiul se aruncă cu duba. Indivizi surprinși în fapt, în plină zi

În cursul zilei de ieri, două persoane au fost surprinse de camerele de supraveghere de pe domeniul public al orașului Mioveni, în timp ce descărcau ilegal o cantitate mare de deșeuri dintr-o dubă.

Citiți și: Individ prins aruncând gunoiul pe domeniul public: „A fost amendat, a scos 100 de lei din buzunar, a pus-o jos și și-a văzut de drum”

Conform primarului Ion Georgescu, persoanele în cauză au fost identificate, având domiciliul într-o comună din vecinătatea orașului. Ulterior, acestea au fost și amendate.

Edilul a mai afirmat faptul că „asemenea cazuri sunt tot mai dese, motiv pentru care cantitatea de gunoi colectată de firma de salubritate la Mioveni a crescut considerabil, fapt care generează și costuri suplimentare pentru serviciile de transport, selectare si depozitare.

Reamintim că, abandonarea gunoiului nemenajer pe domeniul public, fie în rampele amenajate, fie în alte spații, de către persoanele care nu locuiesc în orașul Mioveni și care nu sunt înregistrare ca si plătitoare a taxei de salubritate, este interzisă!

Criza gunoiului aruncat ilegal pe domeniul public nu este o problemă cu care se confruntă doar orașul Mioveni, săptămâna aceasta, un eveniment asemănător a avut loc în Pitești. Un individ a fost surprins în timp ce descărca un microbuz plin de deșeuri în containerele publice. Primarul orașului, Cristian Gentea a făcut public acest incident în cadrul ședinței de Consiliu Local, unde a și propus majorarea amenzilor pentru astfel de abateri.

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3