Donaris 930 x 122

gunoaie aruncate

    Video – La pas printre gunoaie, în centrul Piteștiului. Imagini dezolante cu Bulevardul Republicii

    În municipiul Pitești, pe străzi sau bulevarde intens circulate, în parcuri, în văzul lumii sau puțin mai ascunse de ochii curioșilor, întâlnim din ce în ce mai des în ultima perioadă, „gropi de gunoi” improvizate.

    Citiți și: Amenzi pentru cei care stau la bloc!

    Astfel de situații se nasc fie din lipsa de bun simț a cetățenilor, fie din îngăduința autorităților locale. Cert este că, problema persistă.

    Reporterii ePitesti.ro au surprins, din nou, imagini care arată cum gunoaiele aruncate și dezordinea tronează în centrul orașului, sub privirile indignate sau indiferente ale cetățenilor sau ale trecătorilor.

    Ambalaje, sticle și pet-uri sunt aruncate printre buruienile crescute în betoane într-o rampă de pe Bulevardul Republicii, care se pare că mai nou joacă rolul de groapă de gunoi.

    Spațiile comerciale abandonate sunt cele care completează tabloul urban descris anterior.

     

    Imaginea dezolantă, care pare a fi surprinsă la periferia orașului, se află de fapt la doar câțiva metri de centrul Piteștiului.

    Zona cu pricina se află chiar în lateralul Hotelului Muntenia, hotelul „emblemă” al municipiului Pitești înainte de ’89, situat în zona centrală a orașului.

    Clădirea, care odinioară era o mândrie pentru piteșteni, s-a transformat acum într-o ruină. Cu câțiva ani în urmă, hotelul s-a închis, iar ținând cont de faptul că încă se află în paragină, cel mai probabil așa va rămâne.

    Actualul proprietar, un om de afaceri care deține mai multe săli de jocuri de noroc în Pitești, nu a arătat până acum că ar avea vreo intenție antreprenorială cu Hotelul Muntenia.

    Probleme sunt și cu terenul care împrejmuiește clădirea, teren care este în permanență ocupat de gunoaie și buruieni.

    Reamintim că, ePitesti.ro a mai atras și în trecut atenția asupra „hotelului problemă”, dar și asupra pericolelor la care se expun trecătorii din cauza stadiului de degradare în care se află clădirea. Subiectul pe larg: AICI.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90