Donaris 930 x 122

gabriel copciag

VIDEO/LIVE – DR GABRIEL COPCIAG: SUNTEM ÎN SITUAȚIA ÎN CARE PERSONALUL MEDICAL SE VA EPUIZA

La Conferința de presă a Consiliului Județean Argeș, organizată miercuri, 5 august, pe marginea celui mai fierbinte subiect al momentului – situația COVID-19 în spitalelle județului –  participă, pe lângă președintele Dan Manu,  medicii Gabriel Copciag – director medical al Spitalului Județean de Urgență Pitești și Daniel Uscatu – medic specialist Anatomie Patologică / coordonator al Laboratorului de testare pentru detecția COVID-19 al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Citiți și: Contract uriaș la Spitalul Județean

A fost ridicată, printre altele, problema detașărilor de la Spitalul Județean, la cel de la Mioveni.

„Suntem în situația în care personalul medical se va epuiza cu aceste detașări, cu aceste eforturi pe care trebuie să le facă Spitalul Județean. Consider că este o situație deosebită din cauza faptului că celelalte spitale non-Covid nu ne ajută așa de mult”, a atras atenția dr Gabriel Copciag (Video).

Citiți și: Lenjerie nouă pentru bolnavii de la Spitalul Județean de Urgență Pitești

𝑳𝑰𝑽𝑬 𝑨𝑪𝑼𝑴: Conferința de presă a Consiliului Județean Argeș – 5 august 2020Alături de președintele Dan Manu, participă:• dr. Gabriel Copciag – director medical Spitalul Județean de Urgență Pitești• dr. Daniel Uscatu – medic specialist Anatomie Patologică / coordonator al Laboratorului de testare pentru detecția COVID-19 al Spitalului Județean de Urgență Pitești

Publicată de Consiliul Judetean Arges pe Marţi, 4 august 2020

 

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441