930 x122 grota rece

gabriel copciag

VIDEO/LIVE – DR GABRIEL COPCIAG: SUNTEM ÎN SITUAȚIA ÎN CARE PERSONALUL MEDICAL SE VA EPUIZA

La Conferința de presă a Consiliului Județean Argeș, organizată miercuri, 5 august, pe marginea celui mai fierbinte subiect al momentului – situația COVID-19 în spitalelle județului –  participă, pe lângă președintele Dan Manu,  medicii Gabriel Copciag – director medical al Spitalului Județean de Urgență Pitești și Daniel Uscatu – medic specialist Anatomie Patologică / coordonator al Laboratorului de testare pentru detecția COVID-19 al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

A fost ridicată, printre altele, problema detașărilor de la Spitalul Județean, la cel de la Mioveni.

„Suntem în situația în care personalul medical se va epuiza cu aceste detașări, cu aceste eforturi pe care trebuie să le facă Spitalul Județean. Consider că este o situație deosebită din cauza faptului că celelalte spitale non-Covid nu ne ajută așa de mult”, a atras atenția dr Gabriel Copciag (Video).

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

https://www.facebook.com/CJArges/videos/373755243607250/

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90