930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO) MAȘINĂ RĂSTURNATĂ PE DN 73D. ȘOFERUL ERA BEAT

(UPDATE ORA 22) „În această seară, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Davidești a avut loc un accident rutier în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Din primele verificări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mioveni au stabilit că un bărbat de 43 DE ani, din Hârtiești, care conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza localității Davidești, din direcția Vulturești spre Davidești, pe fondul neadaptării vitezei, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat”, precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la spital, fiind politraumatizat. Totodată, din verificări s-a stabilit că cel în cauză se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar în cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Un accident rutier a avut loc marți seara în comuna Davidești, satul Voroveni.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat.

O persoană este rănită. „Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani. Acesta nu era încarcerat, se afla lângă autoturism.

Pacientul prezintă politraumatisme. A fost preluat de un echipaj SMURD, care îi acordă îngrijiri medicale și îl transportă la spital”, precizează ISU Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3