930×122 CAPRA 5

doliu ambulanta

Video – O coloană de salvări la înmormântarea ambulanțierului, astăzi!

Astăzi, 13 ianuarie, ambulanțierul Zidaru Florea (foto) de la Serviciul de Ambulanță Argeș a fost condus pe ultimul drum.

Citiți și: A. Mărtau, medic la Urgența din Pitești – deplânge pierderea colegului de la Ambulanță

Majoritate colegilor i-au adus un ultim omagiu și au fost alături de familia sa, în aceste momente tragice. Aceștia au venit cu ambulanțele din dotare pentru a-și lua rămas bun de la fostul lor coleg.

 

Mai multe ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș au mers în spatele autoturismului funerar.

Fostul ambulanțier, mort la datorie, a auzit pentru ultima oară sirenele autospecialei pe care a condus-o ani la rând.

În memoria sa, sirenele au sunat minute-n șir.

Reamintim că, duminică, 9 ianuarie, Zidaru Florea s-a stins din viață. Cu o seară în urmă, când a ajuns la spital pentru a intra în tura de noapte, a acuzat o stare de rău, ulterior a mers la spital, iar apoi a decedat.

Vestea tristă a fost făcută publică de către șefa Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, Luminița Paul, care și-a prezentat condoleanțele.

Și Alina Martau, medic primar medicină de urgență în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, și-a exprimat regretele pentru moartea fulgerătoare a colegului de la Serviciul de Ambulanță Argeș. 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90