930X122 MAIA

perchezitii

Video – Percheziții cu mascați într-un cartier din Pitești

Update, ora 16.35, IPJ Argeș transmite: „După administrarea probatoriului, bărbatul de 50 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Citiți și: Percheziții în Argeș. Angajatul unei primării a fost arestat

Știrea inițială, ora 11.17

În această dimineață, în cartierul Eremia Grigorescu, au avut loc ample percheziții.

Citiți și: Percheziții în Argeș! Polițiștii au găsit droguri ascunse în toaletă

Acestea au fost efectuate ca urmare a săvârșirii, de către un bărbat de 50 de ani, a două infracțiuni de distrugere, potrivit IPJ Argeș.

Ulterior, acesta a fost condus la audieri.

 

IPJ Argeș transmite:

„În dimineața zilei de 23 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea a două infracțiuni de distrugere.

Astfel, la primele ore ale dimineții, în conformitate cu prevederile Codului de Procedură Penală, în baza autorizării emise de instanța de judecată competentă, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, și al unui specialist criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat o activitate de percheziție, la locuința unui bărbat de 50 de ani, din Pitești.

Bărbatul este bănuit că, în perioada 18-20 martie a.c., pe fondul unor neînțelegeri, ar fi recurs la gestul de a distruge anvelopele unui autoturism, respectiv de a provoca deteriorarea ușii de acces într-un imobil.

În urma percheziției, la locuința persoanei în cauză au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri și obiecte cu valoare probatorie.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.”

Sursă video: Facebook

Sursă foto: captură video Facebook

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Donaris 570×90