NOR CURIER 930X122

perchezitii

Video – Percheziții cu mascați într-un cartier din Pitești

Update, ora 16.35, IPJ Argeș transmite: „După administrarea probatoriului, bărbatul de 50 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Știrea inițială, ora 11.17

În această dimineață, în cartierul Eremia Grigorescu, au avut loc ample percheziții.

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Acestea au fost efectuate ca urmare a săvârșirii, de către un bărbat de 50 de ani, a două infracțiuni de distrugere, potrivit IPJ Argeș.

Ulterior, acesta a fost condus la audieri.

 

IPJ Argeș transmite:

„În dimineața zilei de 23 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea a două infracțiuni de distrugere.

Astfel, la primele ore ale dimineții, în conformitate cu prevederile Codului de Procedură Penală, în baza autorizării emise de instanța de judecată competentă, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, și al unui specialist criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat o activitate de percheziție, la locuința unui bărbat de 50 de ani, din Pitești.

Bărbatul este bănuit că, în perioada 18-20 martie a.c., pe fondul unor neînțelegeri, ar fi recurs la gestul de a distruge anvelopele unui autoturism, respectiv de a provoca deteriorarea ușii de acces într-un imobil.

În urma percheziției, la locuința persoanei în cauză au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri și obiecte cu valoare probatorie.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.”

Sursă video: Facebook

Sursă foto: captură video Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90