930×122 CAPRA 5

cannabis

Video – Percheziții în Argeș! Vindea cannabis crescut în porumb!

Mai multe percheziții au avut loc în municipiul Curtea de Argeș la persoane bănuite de trafic de droguri.

Citiți și: Percheziții în Argeș: Contabilă bătrână infractoare! Prejudiciu de zeci de mii de €!

În urma acestora, la una dintre persoanele percheziționate s-a descoperit și o cultură de canabis.

După efectuarea cercetărilor, polițiștii au descoperit că, din luna august a acestui an, persoana în cauză a vândut droguri tinerilor.

Citiți și: Argeș. Mascații au săltat traficanți de droguri!

 

IPJ Argeș precizează:

„La data 19 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, efectuează o acțiune pe linia traficului de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna august a anului 2022, persoana bănuită ar fi avut, permanent, preocupări în comercializarea ilicită de droguri, respectiv cannabis, cu sume cuprinse între 50 și 70 de lei pe gram, potențialilor consumatori, în special tineri.

De asemenea, s-a stabilit faptul că persoana bănuită ar fi înființat o cultură outdoor de cannabis, de mici dimensiuni, în scopul producției și comercializării ilegale a produselor astfel obținute.

În vederea completării materialului probator, indisponibilizării drogurilor și prinderii persoanei bănuite, în municipiul Curtea de Argeș, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, precum și 3 mandate de aducere, emise pe numele persoanei bănuite și a unor consumatori de droguri, cercetați pentru deținere de droguri, în vederea consumului.

La acțiune participă și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.”

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CUMPANA 3