930X122 MAIA

benzinarie

Video – Pitești: Benzinăria Petrom de la Podul Viilor, blocată de protestatari

Un nou protest al șoferilor din Pitești față de scumpirile la benzină și motorină.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

La această oră, stația Petrom din zona Podul Viilor din municipiul Pitești este blocată de protestatari.

Citiți și: Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

Șoferii s-au strâns din nou ca să protesteze împotriva prețului ridicat la carburanți.

Pentru că pompele au fost blocate de protestatari, ceilalți șoferi nu au putut să alimenteze.

 

Şoferii nemulțumiți și-au lipit pe maşini mesaje sugestive. „Vrem dreptate într-o țară plină de hoți” este unul dintre mesajele inscripționate pe pancarte.

Astfel de proteste au avut loc și zilele trecute în Pitești, cât și în alte orașe din țară. De o bună perioadă, șoferii au început să-și verse oful în benzinării și par să nu se oprească până nu văd o schimbare în bine la pompe.

Reamintim că, la sfârşitul lunii, pe 30 iunie, este anunţat un protest uriaş, la care vor participa peste 200 de mii de şoferi din toată ţara.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Soferul profet spune:

    Nu mai are bani de motorina ala cu bmw break din 2002. Nu mai poate sa accelereze noaptea evacuarea modificata pe la geamurile oamenilor sa ii arunce din saltea. Biciclete, trotinete…sunt prea bune si astea pentru prea multi posesori de asa zise ‘masini’ din romanica.

  • Anonim spune:

    Trebuie sa intelegeti ca nu degeaba schimba astia flota de masini din conventionale in electrice, trebuie sa intelegeti ca la 4 lei/l nu isi mai cumpara nimeni masina electrica 😂😂😂 Mai exact acum ceva ani barilul costa 150$ si pretul pe L la noi era 5 lei… Tin sa va anunt ca acum litrul este 9 lei si barilul 110$ 🤦‍♂️ Va complicati degeaba ca nu patronii benzinariilor sunt de vina ci traiul in Romania la modul general… Indiferent ce ar incerca ei, nu toti au bani sa si permita masina electrica…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3