New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

Video/Pitești: Copii în pericol! Au fost imediat evacuați

Update, ora 12.32: În urma incendiului izbucnit la imobilul de lângă fostul spital TBC, mai mulți copii cu nevoi speciale au fost puși într-un real pericol, drept pentru care au fost evacuați rapid. Este vorba despre copiii de la Asociația Autism Terapie Sport și Arte Argeș, centru aflat în imediata apropiere.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

 

Odată cu acest eveniment au ieșit la iveală mai multe nereguli cu care asociația se confruntă de mai mulți ani. Imobilul de unde a pornit incendiul ar fi un focar de infecție. Astfel de evenimente neplăcute au loc mai tot timpul în zona respectivă, conform spuselor directoarei centrului, Dumitrescu Ana Florina.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

 

Update, ora 12:10, ISU Argeș transmite: „Ard materiale textile într-o construcție de mici dimensiuni aflată în vecinătatea unei case.”

Știrea inițială – Pitești: Incendiu la o casa lângă Spital

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit pe raza municipiului Pitești.

 

Potrivit primelor informații, flăcările au cuprins o casă aflată vis a vis de fostul Spital TBC.

 

În zonă sunt degajări mari de fum.

Deocamdată nu se cunosc informații despre existența unor posibile victime.

 

La fața locului intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90