SMART KIDS 930X122

amenințare trafic

Video – Pitești: Șoferiță amenințată cu ”pistolul” în trafic

O șoferiță de 25 de ani, din Constanța, a avut parte de o sperietură serioasă în trafic, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Pitești către Câmpulung.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Aceasta a fost amenințată cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Imediat, femeia a alertat autoritățile. Autoturismul în care se afla individul în cauză a fost depistat ulterior pe str. Depozitelor din Mioveni.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

 

În urma verificărilor s-a constatat faptul că, pistolul cu care ar fi amenințat-o pe femeie era de fapt de jucărie, din plastic.

POLIȚIA ARGEȘ TRANSMITE:

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat, cu operativitate, un autoturism, după o sesizare prin care o femeie anunța, prin S.N.U.A.U. 112, că a fost amenințată, în trafic, pe DN 73, cu un pistol.

În ziua 29 decembrie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie de 25 de ani, din Constanța, că, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Pitești către Câmpulung, ar fi fost amenințată, cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Imediat, dispecerul a transmis evenimentul în atenția tuturor structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, descrierea autoturismului fiind comunicată către polițiștii aflați în teren.

În urma comunicării, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat, în trafic, autoturismul în cauză, pe str. Depozitelor din Mioveni, circulând dinspre DN 73 către Valea Stânii.

În urma verificărilor, s-a stabilit că în autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Murgași, județul Dolj, se mai aflau doi ocupanți: o minoră de 17 ani, din Slatina, județul Olt, pe locul din dreapta față și un tânăr de 19 ani, din comuna Goești, județul Dolj, pe bancheta din spate.

Asupra acestuia din urmă a fost identificat obiectul utilizat pentru amenințare, pe care l-a predat polițiștilor, din primele verificări rezultând faptul că este vorba despre un pistol de jucărie, din plastic.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA