930×122 CAPRA 5

gavana

Video/Pitești: Stradă din Nord, blocată de două luni de o lucrare marca Termo Calor Confort

Locuitorii din zona de Nord a Municipiului Pitești se plâng de faptul că o lucrare marca Termo Calor Confort, aflată în desfășurare de aproximativ două luni, între blocurile L5 și L6, zona Clinicii Medicale Ambra, îngreunează traficul în cartier, deoarece blochează o stradă întreagă.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Oamenii din cartierul piteștean Nord, disperați de această situație, ne-au semnalat în repetate rânduri, la redacție, problema cu care se confruntă, în speranța că, fiind adusă în atenția publicului, își va găsi mai repede o rezolvare.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Concret, lucrările interminabile la rețeaua de termoficare le fac șoferilor viața un calvar.

 

Șantierul din stradă îi obligă pe aceștia să ocolească tot cartierul pentru a putea ieși pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Colac peste pupăză, din cauza lucrărilor au fost eliminate și mai multe locuri de parcare, aproximativ 15.

Pentru că prima problemă majoră în zona de Nord a Piteștiului este insuficiența locurilor de parcare, lucrările din stradă amplifică și mai mult debandada rutieră de aici, și asta nu se întâmplă de o zi sau două, ci de două luni.

E o jungla auto în spatele blocurilor, sunt multe mașini și se parchează direct în stradă. Ceea ce am constatat de când a început acest șantier e că traficul auto prin spatele blocurilor s-a mărit substanțial.”, ne-a transmis unul dintre cititori.

Din dorința de a afla când se vor termina lucrările, cititorii ne-au transmis că au scris chiar și Primăriei Municipiului Pitești despre situația cu care aceștia se confruntă, însă nu au primit niciun răspuns.

EPITEȘTI.RO A LUAT LEGĂTURA CU DIRECTORUL SOCIETĂȚII TERMO CALOR CONFORT S.A., IULIAN RICHIȚEANU (foto) PENTRU UN PUNCT DE VEDERE OFICIAL ȘI, DE ASEMENEA, PENTRU A AFLA CÂT VOR MAI DURA LUCRĂRILE DIN STRADĂ.

iulianrichiteanu

 

Cam o săptămână mai durează lucrarea, dar consumatorii sunt alimentați. Acolo s-a înlocuit circuitul primar între două puncte și o centrală termică, între 204 și 207, și s-a înlocuit și circuitul secundar la blocurile situate pe partea stângă, sensul de mers spre Bascov. Circuitele erau vechi de peste 40 de ani.

Acest termen se poate modifica însă și în funcție de condițiile meteo.

La scurt timp, un reporter ePitești.ro s-a deplasat pe teren, pentru a vedea cum decurg lucrările.

Curioși să vedem cât de ”cu zor” lucrează muncitorii pentru finalizarea lucrării, am fost întâmpinați, nu foarte prietenos, de un angajat al societății (foto).

Pentru faptul că ne-a văzut ”interesați” de lucrarea din stradă, acesta ne-a cerut cu insistență să ne legitimăm. Deși legal nu aveam nicio obligație de a ne legitima, aflându-ne pe domeniul public, reporterul s-a prezentat totuși în fața angajatului care părea că ia rapid rolul de paznic.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3