930×122 CAPRA 5

acțiune polițiști

Video – Polițiștii au luat cu asalt Piața Ceair

Update, ora 14:56, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Forțele de ordine din Argeș, în ALERTĂ!

„În ultimele 48 de ore, au fost desfășurate 39 de acţiuni punctuale (dintre care 34 organizate independent de către poliţişti, 3 organizate cu IJJ Argeş şi 2 cu alte structuri).

În cadrul activităților au fost verificate 4.713 persoane, precum și 174 de mijloace de transport persoane.
În cele două zile, au fost verificate 192 de societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.500 de lei, după cum urmează:

– 41 de sancţiuni, în valoare de 3.500 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

– 2 sancţiuni, în valoare de 2.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării;

– o sancţiune, în valoare de 5.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de reziliență de către reprezentantul unui agent economic.”

La această oră, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș desfășoară o amplă acțiune pentru informare și prevenire a răspândirii infectărilor cu coronavirus pe raza Municipiului Pitești.

 

Mai exact, oamenii legii se află acum într-una dintre cele mai aglomerate piețe din Pitești, Piața Ceair.

 

Controalele vizează respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, cât și a noilor măsuri adoptate, vineri, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, în cazul localităților care au depășit pragul de 3 infectări la mia de locuitori.

 

 

Forțele de ordine aduc la cunoștință oamenilor din zonă modul corect de purtare a măștii de protecție și faptul că este obligatorie în spațiile aglomerate, stațiile de autobuz, în mijloacele de transport în comun, centrele comerciale, magazinele alimentare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3