930 x122 grota rece

poliția locală pitești

Video – Polițiștii locali, ”la vânătoare” de bicicliști rebeli în centrul Piteștiului

În acest moment, Poliția Locală Pitești desfășoară o amplă acțiune de depistare și sancționare a bicicliștilor care pedalează pe Strada Mare din Pitești, în ciuda regulii impuse de Consiliul Local.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

 

 

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Reamintim că, de pe data de 27 iulie a intrat în vigoare interzicerea bicicletelor și trotinetelor electrice în zona centrală a municipiului, pe tronsonul cuprins între Teatrul „Alexandru Davila” și Prefectură, Piața Primăriei și Piața „Vasile Milea”.

În această seară, mai mulți polițiști locali, unii dintre ei îmbrăcați în civil, patrulează în anumite puncte strategice de pe Strada Mare pietonală, pentru a veghea la respectarea acestei restricții.

 

Persoanele care se abat de la regulă riscă amenzi usturătoare. Sancțiunea contravențională pornește de la 500 de lei și poate ajunge până la 1.000 de lei.

BOGDAN ARISTĂNŢOIU, PURTĂTOR DE CUVÂNT ÎN CADRUL PLP, PRECIZEAZĂ (VIDEO)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90