NOR CURIER 930X122

autobuz

(VIDEO) SCANDALOS! SCENĂ REVOLTĂTOARE PE LINIA 2

Scandalos! Scenă revoltătoare pe linia 2. Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate de un cititor al publicației noastre aseară, în Pitești, într-un autobuz Publitrans de pe linia 2 Arpechim – Bascov, pe traseul Gară Sud – cartierul Prundu (ne cerem scuze pentru calitatea filmării!).

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

În filmul transmis redacţiei noastre se vede cum un om al străzii care se clatină bine pe picioare, fiind probabil băut, aruncă violent pe jos cu pungi şi hârtii. Şoferul intervine la un moment dat, invitându-l să se dea jos din autobuz. „Aurolacul” scuipă în direcţia șoferului.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Este inacceptabil ca astfel de scene să aibă loc frecvent pe mijloacele de transport în comun din Pitești. Călătorii, care plătesc bani grei pe un bilet sau pe un abonament, sunt nu de puține ori victime ale comportamentului agresiv şi indecent al unor asemenea indivizi, ca să nu mai vorbim de grupurile de hoți de buzunare. Nimeni nu ia cu adevărat măsuri. Doar sporadic și fără rezultate pe termen lung. Domnule director al Publitrans, Manuel Rotaru, de ce nu luați măsuri? Este chiar atât de dificil ca un poliţist local să fie prezent în autobuzele de pe liniile cu grad mare de expunere şi risc?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3