New Profesional Consult 930 x 122

șofer pe contrasens

Video : Situație tragi – comică. Pe contrasens, în sensul giratoriu de la Carrefour

Situație tragi-comică. Pe contrasens, în sensul giratoriu de la Carrefour.

Citiți și: Imagini virale! Camion cu lemne circula pe contrasens, pe autostradă!

Un șofer a fost filmat în timp ce mergea cu mașina pe contrasens, în sensul giratoriu de la intrarea în complexul comercial Jupiter City, lângă Pitești, pe A1.

Imaginile au fost surprinse zilele trecute de un alt participant la trafic și au fost trimise pe emailul redacției ePitești.ro.

Citiți și: Șoferiță septuagenară, rătăcită pe contrasens: Peripeții neașteptate la 71 de ani

Din imagini se vede cum șoferul unei Dacia Sandero s-a încadrat intenționat pe banda greșită pentru virajul la stânga în sensul giratoriu.

Contactat de ePitești.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa (foto) a declarat:

Filmarea ilustrează o abatere referitoare la circulația pe sensul opus care se sancționează, conform legislației rutiere, cu amendă cuprinsă între 6 și 8 puncte amendă, adică între 870 și 1160 de lei.

De asemenea, această abatere este prevăzută și cu sancțiunea complementară de reținere a permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 60 de zile.

Vă reamintim că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90