NOR CURIER 930X122

centru pitești

Pitești: Șofer surprins mergând pe contrasens, în centrul orașului

O nouă scenă haotică a fost surprinsă astăzi, în traficul piteștean.

Citiți și: Piteștenii au ieșit în stradă!

Un șofer a fost filmat mergând pe contrasens.

 

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, chiar în centrul municipiului Pitești, pe Strada Egalității, la intersecția de la Muzeul Județean Argeș.

Imaginile video au fost surprinse de camera de bord a unuia dintre autoturismele aflate în trafic la acel moment, iar ulterior trimise pe numărul de whatsapp al redacției noastre – 0774 587 441.

Din cauza unor astfel de greșeli flagrante se pot produce accidente care pot fi soldate cu victime omeneşti.

Din fericire, în acest caz, datorită șoferilor care nu au apăsat, imediat ce s-a făcut verde, pedala de accelerație, un accident sau chiar o tragedie a fost evitată.

Potrivit șoferului care a surprins imaginile cu camera de bord, conducătorul auto cu pricina ar fi, cel mai probabil, începător.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Theo spune:

    Mai dati-le voi astia din politie carnete la toti cocalarii si copii de bani gata,lasati-i sa scape cand fac accidente si dupa aceea sa mai cereti sa va respecte lumea.Ca sa ma facmai bine inteles,vorbesc de Politia Romana.

  • Costel spune:

    Pai și care e noutatea? In cartiere pe toate străzile unde este sens unic se circula pe contrasens în permanenta.

    Pe aleea Teilor, unde îmi duc copilul la școală, cel puțin 10-20 de mașini pe zi merg pe contrasens. De asemenea găsești în permanenta mașini parcate invers.
    Am întrebat pe o doamna de ce merge pe contrasens ca circula copiii pe acolo și nu se uita în spate știind ca e sens unic. A început sa urle și ca să fim decenți.

  • gicu spune:

    Mai SARACILOR, voi nu vedeti ca e SUV?
    Vreti dreptate pentru toti cateii!

  • sicanea spune:

    e hatchback

  • Gicari spune:

    Înregistrare realizată cu o cameră video care nu este omologată și verificată metrologică, nu există martori care să de-a cu subsemnatul, deci poți face ce vrei în trafic. Polițiștii îți vor râde în nas pentru că în mașină sunt 3 persoane care vor declara că nu s-a întâmplat ceea ce arăți pe telefon. Aceasta este Legea!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3