930 x122 grota rece

amenzi

Pitești. Poliția Locală a făcut ,,prăpăd” în Centru! Amenzi de zeci de mii de lei

Pitești. Poliția Locală a făcut ,,prăpăd” în Centru! Amenzi de zeci de mii de lei

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Poliția Locală Pitești a efectuat, în ultimele zile, mai multe controale privind activități specifice biroului.

Au fost aplicare sancțiuni de zeci de mii de lei.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Poliția Locală transmite:

,,În perioada 01 – 04.08.2023, polițiștii locali din cadrul Biroului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal, Activități Comerciale și Protecția Mediului – Poliția Locală Pitești, au efectuat multiple controale privind activitățile specifice biroului.

Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale,  în valoare totală de 33.800 lei, conform legislației în vigoare, respectiv:

 – lipsă/nerespectare autorizație de construire,

 – amplasare panouri publicitare fără documente legale,

 – acte de comerț pe domeniul public, fără a deține acord emis de autoritatea publică locală,

 – lipsă autorizație de funcționare privind desfășurarea activității de alimentație publică și fiind aplicată măsura complementară de suspendare a activității până la intrarea în legalitate.

Pitești. Poliția Locală a făcut ,,prăpăd” în Centru! Amenzi de zeci de mii de lei

De asemenea, începând cu data de 03.08.2023, polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului, din cadrul biroului, au început o acțiune de verificare a agenților economici din zona centrală, aceștia având obligația de a menține curățenia permanentă a locurilor și spațiilor exterioare aferente, în care își desfășoară activitatea.

Au fost dispuse măsuri, urmând a fi verificat modul de respectare a acestora pe toată perioada următoare, în caz de neconformare fiind dispuse măsurile legale.„, este mesajul autorităților locale.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Poliția Locală Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • PP spune:

    Pe Calea Craiovei, sunt o mulțime de Vulcanizari, care își desfășoară activitățile pe domeniul public (trotuar sau chiar pe prima bandă de circulație).
    Când acești agenți economici intra în legalitate?
    Merită verificat dacă acele construcții au respectat proiectele atașate la dosarele de obținere a Autorizațiilor de construcție.
    Acționați înainte de apariția unor accidente cu urmări grave.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90