New Profesional Consult 930 x 122

încătuşat

(VIDEO) TAXIMETRIST DE LA PIC, PERICOL PUBLIC

Un taximetrist inconştient pe străzile din Piteşti.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Un taximetrist care conducea un autoturism Dacia Logan cu număr de înmatriculare din care reiese că era de la firma PIC a trecut pe culoarea roşie a semaforului pe strada Armand Călinescu din Pitești, în zona bisericii Sfântul Ion.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Şoferul de la PIC era atât de grăbit, încât era să lovească maşina din care a fost făcută filmarea. Noroc cu prezenţa de spirit a conducătorului auto din vehiculul din care s-a făcut înregistrarea care a tras de volan stânga şi s-a ferit de individul care merită să ia o pauză de la condus la cât de bine cunoaşte şi respectă regulile de circulaţie.

Aşteptăm reacţia Poliţiei Rutiere din Piteşti, vom pune la dispoziţia dânşilor cu plăcere imaginile video în care se vede FOARTE CLAR numărul  de înmatriculare al acestui şofer de taxi de la firma Pic.

Întămplarea pe care v-o relatăm a avut loc ieri 13 octombrie 2016, după cum se vede şi pe filmare.

Un alt taximetrist cu tupeu vă prezentam şi aici. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3