New Profesional Consult 930 x 122

accident

    VIDEO/UPDATE: BĂRBAT ACCIDENTAT PE TRECEREA DE PIETONI

    UPDATE: Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 67 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în localitatea Mărăcineni, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 54 de ani, din Mioveni, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
    În urma accidentului, pietonul a fost rănit și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeș.

     

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    Accident pe DN 73, în Mărăcineni.

    Potrivit primelor informații, o persoană a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

     Știre în curs de actualizare

    Foto:   FB Infotrafic Pitești

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3