NOR CURIER 930X122

accident

VIDEO/UPDATE: CINE ESTE MOTOCICLISTUL MORT ÎN ACCIDENTUL DIN BASCOV. CUM S-A ÎNTÂMPLAT DUBLA TRAGEDIE

UPDATE: Motociclistul mort în accidentul produs astăzi în Bascov (odată cu pietonul lovit mortal) este Claudiu Mihai Frîncu (Goddy), un tânăr din Argeș, angajat la Dacia, pasionat de motoare. 

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea o motocicletă pe DN 7C, pe raza localității Bascov, din direcția Pitești către Curtea de Argeș, a lovit un bărbat de 63 de ani, din Merișani, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure.
Totodată, din cercetări s-a stabilit că motocicleta nu era înmatriculată.
Din păcate, în urma evenimentului rutier a fost declarat decesul ambelor persoane implicate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și ucidere din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeș.

UPDATE: Pietonul mort odată cu motociclistul care a decedat în același accident rutier traversa strada ca să ajungă la preotul satului. Urma să-i facă parastas soției.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

UPDATE: Un medic a confirmat decesul în cazul ambelor victime.

„Din păcate, a fost declarat decesul ambelor persoane implicate în accident. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului, pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor și dirijarea traficului rutier”, precizează IPJ Argeș.

 

UPDATE: Circulația este blocată.

 

 

UPDATE „Intervine o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, precum și un echipaj SMURD de prim ajutor. Niciuna dintre victime nu prezintă puls”, precizează ISU Argeș.

 

 Știrea inițială:

Un grav accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 18.00, în Bascov, la limita cu Merișani. O motocicletă ar fi izbit un pieton.

 

Potrivit primelor informații, două persoane ar fi murit.

Foto principal Facebook: Claudiu Mihai Frincu (Goddy)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3