NOR CURIER 930X122

incendiu

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU PUTERNIC ÎN RĂZBOIENI

UPDATE 2: După circa o oră, pompierii au stins incendiul. ”În apartament erau depozitate foarte multe materiale combustibile: textile, cartoane etc. Apartamentul era debranșat de la gaze și electricitate”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Cauza incendiului urmează să fie stabilită. Sunt luate în calcul două posibilități: aprinderea intenționată a focului sau o lumânare aprinsă.

UPDATE 1: Incendiu puternic în Războieni. Stradă închisă. Potrivit Poliției Locale Pitești, strada Vasile Pârvan, stradă pe care este situat blocul, a fost închisă circulației rutiere pentru a permite intervenția pompierilor (VIDEO: ISU Argeș).

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

Un locatar de la etajul 4 (o femeie) a fost evacuat, iar ceilalți s-au autoevacuat. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp într-un apartament de la etajul 3 al blocului J13 (bloc cu 4 etaje) din cartierul piteștean Războieni.

Incendiul se manifestă în mai multe focare, cu flacără deschisă și degajare mare de fum.

Informația este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului intervin echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu o autoscară și un echipaj cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3