EcoMoto 930×122

accident

VIDEO/UPDATE: POLIȚIȘTII ȘI JANDARMUL BLOCAȚI ÎN MAȘINA CARE A LUAT FOC, SALVAȚI DE UN ELEV, VIITOR POLIȚIST

UPDATE: Potrivit IPJ Argeș, o autospecială de poliție a fost implicată într-un accident rutier pe raza municipiului Câmpulung, eveniment în urma căruia aceasta a luat foc, iar membrii echipajului mixt (2 polițiști și un jandarm) au fost răniți ușor.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

 

„În această seară, în jurul orei 22.30, o autospecială de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, care se afla in serviciu de patrulare, la intersecția străzii Lt.col. N.Pop cu strada Ion Ticălosu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

În urma impactului, autospeciala a luat foc, iar cei doi polițiști și jandarmul din componența echipajului au rămas în interior. Salvarea acestora a venit de la a un elev al Școlii de Poliție Vasile Lascăr de la Câmpina care se afla în trecere și care, împreună cu un participant la trafic, a reușit sa îi extragă din mașină.

Ulterior, atât cei doi polițiști, jandarmul, precum și cei trei ocupanți ai autoturismului implicat în accident (tânără de 18 ani și doi băieți de 15, respectiv 16 ani) au fost transportați la spital, pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare”, precizează IPJ Argeș.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

UPDATE: Mașina de poliție a luat foc în urma impactului cu un autoturism, care, la rândul său a fost cuprins de flăcări. Au fost răniți doi polițiști, doi copii, un jandarm și o femeie.

 


UPDATE: O mașină de poliție a luat foc. Este vorba de  patru victime din care două sunt polițiști.

Știrea inițială:

Un accident rutier a avut loc cu puțin timp în urmă, în Câmplung.

Două autoturisme sunt implicate, între care o mașină de poliție, care a luat foc in urma impactului.

 

Potrivit primelor informații, ar fi vorba de mai multe victime.

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3