NOR CURIER 930X122

bulevard

(VIDEO) UPDATE: SE REPARĂ PE FRAȚII GOLEȘTI

Alo, Primăria? Azi, pe bulevard. Pe bulevardul Fraţii Goleşti din Piteşti cresc din asfalt… crengi!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Este vorba, evident, despre un mod ironic al unor piteșteni de a semnaliza prezenţa unei gropi pe a treia bandă de circulaţie a bulevardului.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Asta în condițiile în care autoritățile dorm pe ele. Poate că măcar acum, văzând imaginile, oamenii din subordinea primarului Cornel Ionică vor acoperi groapa. În egală măsură, poate că vor face și minimul efort să monitorizeze firmele care sparg asfaltul pentru diverse lucrări. Nu în puține cazuri, ulterior încheierii lucrărilor, tronsoanele afectate sunt pur și simplu lăsate în dorul lelii. Nu o zi, nu două. O săptămână sau mai mult durează până când se reasfaltează, perioadă în care partea carosabilă mustește de nisip și pietriș (un exemplu recent, pe Calea Bascovului, în zona CNCD).

UPDATE: În urma articolului nostru, o echipă de intervenție a fost trimisă la fața locului pentru repararea asfaltului (video):

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3