930 x122 grota rece

a1

VIDEO/UPDATE: TIR RĂSTURNAT PE A1. SUNT SCURGERI DE LICHIDE COMBUSTIBILE PE CAROSABIL

UPDATE: Pe partea carosabilă s-au scurs lichide combustibile.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

„Victima este șoferul de 42 de ani, care prezintă suspiciune de fractură la membrul superior stâng și acuză dureri la membrele inferioare și spate. Acesta a fost extras de către pompieri și predat echipajului SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale și îl transportă la spital”, precizează ISU Argeș.

UPDATE: La intervenție se deplasează pompierii pentru a extrage șoferul și a-i acorda îngrijiri medicale, precum și pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

 Știrea inițială:

Accident rutier, pe A1. Un TIR încărcat cu pietriș s-a răsturnat la km 89. Posibil ca șoferul să fie încarcerat, având piciorul prins sub bord. Circulația e blocată din cauza pietrișului care este pe carosabil, pe sensul de mers București- Pitești.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3