SMART KIDS 930X122

covid-19

VIDEO: Cum se face prioritizarea la vaccinare în învățământ

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni că aproximativ 60.000 de angajați din sistemul de învăţământ vor să se vaccineze anti-Covid în următoarea săptămână.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

„Sunt convins că, încă din această săptămână, se va putea organiza la nivelul fiecărui judeţ un centru de vaccinare cu echipe mobile. La nivelul zilei de ieri, aveam deja 42.000 de angajaţi din sistemul de învățământ vaccinaţi, din care exact jumătate vaccinaţi şi cu rapel (…)

Se adaugă cei 60.000 care au dorit să se vaccineze în următoarea săptămână în centre mobile. Deci, vom ajunge la 110.000, cel mai probabil, din cei 200.000 de angajaţi care şi-au declarat disponibilitatea de vaccinare. (…) Din învăţământul primar, gimnazial, liceal şi universitar în primă fază se vaccinează cu prioritate personalul didactic”, a explicat ministrul Educaţiei.”, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Citiți și: Salarii mai mari pentru profesori. Câți bani și când intră în conturi

Video: Facebook Ministerul Educației – România

Foto: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90