EcoMoto 930×122

căutări

(VIDEO) ARGEȘEAN CĂUTAT DE POLIȚIE

UPDATE: Bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor. Argeșeanul dispărut are probleme de sănătate. A fost operat de cancer și suferă de depresie.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Polițiștii din comuna Băiculești și colegii lor din municipiul Curtea de Argeș fac căutări pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din Băiculești, care a plecat ieri, 1 iulie 2019, de acasă fără să mai revină.

În urma căutărilor, tot ieri polițiștii au găsit în apropierea unui canal colector al râului Argeș obiecte care îi aparțin bărbatului.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Căutările au fost reluate în această dimineață. Poliția a cerut sprijin Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. ISU a trimis la fața locului un echipaj de pompieri cu o barcă pneumatică.

Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto interior și video: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3