930 x122 grota rece

crima

Crimă în Piteşti. Video exclusiv cu suspecții și reconstituirea omorului

Crimă în Pitești. Un bărbat a fost găsit mort, cu urme de violenţă pe corp.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

UPDATE 30 SEPTEMBRIE, ORA 16.10

Polițiștii au identificat doi suspecți principali care încă nu au fost puși sub acuzare, iar eventuale măsuri preventive urmează a fi comunicate în curând.

Astăzi, cei doi au fost aduși la locul unde a avut loc omorul, pentru reconstituire – în cartierul Prundu.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

 

Suspecții au mărturisit crima și cum au procedat.

 

 

Aceștia au povestit procurorului cum ar fi avut în vedere să ucidă și o a doua persoană, dar au renunțat și au fugit, fiindcă bănuiau că au fost sau ar fi putut fi identificați.

Obținerea unei sume de bani ar fi fost motivul pentru care au atacat victima.

UPDATE 29 SEPTEMBRIE ORA 15.30 PRECIZĂRI OFICIALE IPJ ARGEŞ

 

„Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană care trecea în mod întâmplător prin zona respectivă, cu privire la faptul că, în cartierul Prundu din municipiul Piteşti a găsit un bărbat decedat. Întrucât din primele verificări a rezultat că persoana în cauză prezintă urme de violenţă, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii de investigaţii criminale, fiind sesizat şi un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, iar pe parcursul cercetărilor a mai fost identificată o persoană care prezenta leziuni, aceasta fiind transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri. La acest moment, verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care infracţiunea a fost săvârşită şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş.

Poliţiştii spun că există o legătură între cei doi – bărbatul decedat, respectiv cel cu leziuni.

„Aceste aspecte se pot modifica, întrucât la acest moment se desfăşoară cercetări”, a mai precizat Florin Popa.

UPDATE ORA 14.30 Primele declaraţii ale martorilor

 

Ar fi fost vorba despre un conflict între mai multe persoane. A fost găsită şi o bâtă cu urme de sânge pe ea, sunt informaţii culese de la faţa locului, până în acest moment.

 

 

Poliţiştii sunt în alertă, după ce în urmă cu puţin timp a fost descoperit cadavrul unui bărbat.  Acesta prezenta urma de violenţă pe corp.

VIDEO FILMAT ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP

 

 

Victima se afla într-o zonă ferită de ochii lumii. Mai exact, din primele date se afla printre nişte copaci, după o conductă din apropierea căii ferate.

La faţa locului au început cercetările. Se pare că persoana găsită decedată era fără adăpost.

Ştire în curs de actualizare

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90