930 x122 grota rece

Arges

Detalii înfiorătoare din anchetă! Fiul și-a omorât tatăl: mâna victimei, găsită în Argeș

Detalii înfiorătoare din anchetă! Fiul și-a omorât tatăl: mâna victimei, găsită în Argeș

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Apar noi informații despre cazul care a șocat o întreagă țară. Vă amintim, pe 8 decembrie 2023, în Dragoslavele a fost găsită mâna dreaptă a unui bărbat.

Așa cum a informat astăzi Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, cazul a fost declinat la unitatea competentă din Brașov.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Și asta pentru că omorul ar fi avut loc în municipiul Brașov. Aici, fiul și-ar fi ucis fiul. Tânărul de 25 de ani a fost reținut. 

„Suspectăm că modul de operare a fost unul agresiv prin aplicarea unor procedee de tip MMA. Pentru că fiul a practicat acest tip de sport.

Urmează ca aceste elemente să le lămurim ulterior.

(…)

Varianta omorului s-a conturat prima dată după prima sesizare ca urmare a împrejurărilor în care a fost găsit brațul drept al victimei.

Identitatea autorului a apărut însă în cursul zilei de ieri, ca urmare a unor cercetări făcute în teren în care au fost coroborate mai multe probe directe și indirecte.

Respectiv, a fost identificată râpa în care a fost aruncat corpul victimei și care se afla la o distanță de circa 2 km de unde a fost găsit brațul.

Urmează să facem noi cercetări pentru a găsi și restul corpului. Dacă mai poate fi găsit. Au fost găsite doar elemente de vestimentație.

Detalii înfiorătoare din anchetă! Fiul și-a omorât tatăl: mâna victimei, găsită în Argeș

Ceea ce s-a găsit până acum din corpul victimei (n.r. o parte din mână) indica mai degrabă acțiunea unor animale sălbatice decât o dezmembrare”, a spus Adrian Radu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

 

Pe 8 decembrie 2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de mână dreaptă.

Prezenta leziuni cu aspect de „muşcături de animale”. Detalii, AICI.

Oamenii legii au stabilit că vicitma era un bărbat de 53 de ani. Figura cu domiciliul în municipiul București. Informații, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90