New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş vine cu precizări de ultim moment despre cazul șocant ce a fost descoperit la finalul lui 2023, în județ.

Vă amintim, pe 8 decembrie 2023, în Dragoslavele a fost găsită mâna dreaptă a unui bărbat.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Iată ce transmite azi Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș: 

„La data de 26 ianuarie a.c., în continuarea cercetărilor privind cazul de omor, referitor la descoperirea, la data de 08 decembrie 2023, a unei părți de cadavru pe raza comunei Dragoslavele din județul Argeș, în urma desfăşurării cercetărilor la faţa locului, constatărilor medico-legale, audierii mai multor persoane, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta agravată a omorului), s-a dispus, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, reţinerea preventivă, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 25 de ani, din Brașov (fiul victimei).

Activitățile de urmărire penală constând în cercetări şi investigaţii cu caracter complex şi variat au fost desfășurate împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și Brigăzii Operațiuni Speciale Brașov.

Având în vedere faptul că, din cercetări recente, a reieșit că fapta ar fi fost săvârșită în județul Brașov, cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov în cursul acestei zile.

Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale, punerea în mişcare a acţiunii penale sau dispunerea unor măsuri preventive reprezintă etape şi activităţi de urmărire penală reglementate de Codul de procedură penală.

Având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, respectiv asigurarea unei bune desfăşurări a procesului penal, activităţi care nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a transmis sursa citată.

Vă amintim că pe 8 decembrie 2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de mână dreaptă.

Prezenta leziuni cu aspect de „muşcături de animale”. Detalii, AICI.

Oamenii legii au stabilit că victima era un bărbat de 53 de ani. Figura cu domiciliul în municipiul București. Informații, AICI.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90