930 x122 grota rece

barcă

Mister într-un lac din Argeș! Un criminal este căutat

Mister într-un lac din Argeș! Un criminal este căutat

Citiți și: Este alertă în Argeș! Mobilizare impresionantă de forțe!

Este alertă în Argeș!

Echipaje de salvare efectuează la această oră operațiuni ample de căutare pentru a găsi cadavrul bărbatului din București a cărui mână a fost identificată în zona Dragoslavele în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Citiți și: Doi bărbați plecați cu un ATV s-au rătăcit în pădure! Un club ATV din Călinești, decisiv în căutări!

Căutările se concentrează acum pe lacul Dragoslavele.

Reamintim că echipaje de urgență și câini special antrenați fac încă de ieri verificări după ce fragmente umane au fost descoperite în zona localității Dragoslavele.

Restul corpului încă nu a fost găsit, dar fragmentul de mână a fost identificat ca aparținând unui bărbat din București cu antecedente penale.

După analizarea amprentelor, polițiștii au stabilit că îi aparține unui bărbat de 53 de ani din București, condamnat pentru omor.

Astfel, conform digi24.ro, în 1996 a fost condamnat pentru omor.

Nu e singur faptă penală, pentru că în cazul său vorbim de o altă condamnare în 2015 pentru tentativă de omor.

Căutările continuă.

Reamintim că Poliția Argeș a transmis ieri detalii cu privire la acest subiect:

„La data de 08.12.2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmbovița, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de mușcături de animale.

Se continuă cercetările pentru găsirea restului cadavrului, identificarii persoanei și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. ”

La câteva ore distanță IPJ Argeș revine cu alte amănunte 

„În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a implementării acestora în baza de date, polițiștii au reușit identificarea persoanei căreia îi aparține, respectiv un barbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București.

De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale.

Cercetările continuă pentru identificarea restului cadavrului, iar polițiștii au extins verificările și în localitățile unde persoana a avut domiciliul anterior.”

Mister într-un lac din Argeș! Un criminal este căutat

Foto: descriptiv

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3