930×122 CAPRA 5

căutări

O argeşeancă adoptată dintr-un orfelinat îşi caută familia biologică

O tânără originară din comuna Ciofrângeni, Argeş, a publicat un anunţ prin care doreşte să-şi identifice familia biologică. Imediat după revoluţie, spune că a fost adoptată dintr-un orfelinat din Câmpulung şi, ani mai târziu, a ajuns în Statele Unite unde s-a şi stabilit.

Citiți și: Este alertă în Argeș! Mobilizare impresionantă de forțe!

„Salutari din Washington SUA! Numele meu românesc a fost GHEORGHE ADRIANA născută pe data de 18 Octombrie 1988 in CIOFRANGENI, ARGEȘ și am fost adoptată la varsta de doi ani dintr-un orfelinat din CAMPULUNG. Din informatiile pe care le am, stiu ca am fost 9 frati .Numele mamei este GHEORGHE MARIA și al tatalui este GHEORGHE FLOREA.Mi-as dori nespus de mult sa îmi găsesc familia biologica și știu ca asta ar fi posibil datorită acestui minunat grup. V-as ruga mult daca se poate sa fiți alături de mine și sa ma ajutați ca visul meu sa devină realitate. Va mulțumesc anticipat pentru tot ce faceți aici!”, este mesajul care a stârnit puternice emoţii şi a mobilizat sute de persoane care doresc să o ajute pe Adriana să-şi găsească familia biologică.

Mai multe persoane au lăsat date de contact şi au anunţat că ar fi rude cu tânăra care a publicat anunţul.

Citiți și: Violență domestică! Apeluri disperate!

„Dacă o cunoaşte cineva să mă contacteze pe numarul 0737.***.***. Vă rog, este sora mea, vă mulţumesc”, a scris Silvica L., spre exemplu.

Desigur, toate aceste supoziţii trebuie verificate oficial.

(Sursa foto: Facebook – The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3