930×122 CAPRA 5

familie

MIOVENI: CAMPANIE PENTRU PREVENIREA VIOLENȚEI ÎN FAMILIE

Mioveni: Campanie pentru prevenirea violenţei în familie. După cum v-am informat, în perioada 15-19 octombrie 2018, în judeţul Argeş se desfășoară ”Săptămâna prevenirii criminalității”.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş organizează în acest interval de timp activităţi informativ-preventive, cu scopul conştientizării şi sensibilizării cetăţenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie și cu privire la consecințele săvârșirii de infracţiuni.

Cu acest prilej, vineri, 19 octombrie, de la ora 10, în sala de ședințe a Primăriei orașului Mioveni (foto interior) va avea loc o activitate de prevenire a violenţei în familie, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Asociaţia mamelor argeşene (AMA).

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Acțiunea va consta în informarea persoanelor vulnerabile cu privire la ordinul de protecţie a victimelor violenţei în familie şi la modificările şi completările aduse Legii nr. 217/2003 (pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie) prin Legea nr. 174/2018.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3