EcoMoto 930×122

112

VIDEO: HAINE UDE PE MAL, URME CARE SE PIERD SPRE RÂU ȘI O ALARMĂ LA 112 AU PUS PE JAR FORȚELE DE INTERVENȚIE

O alarmă care  anunța o posibilă persoană înecată în râul Argeș – zona bazinului de agrement din strada Costache Negri – a pus pe jar în această dimineață forțele de intervenție: pompieri, jandarmi și polițiști.

Citiți și: Este alertă în Argeș! Mobilizare impresionantă de forțe!

Cel care a sunat la 112 a precizat că a văzut pe malul apei un trening și urmele unei persoane care se pierd spre râu.

Citiți și: Mister într-un lac din Argeș! Un criminal este căutat

Este ceea ce au constatat și echipele de intervenție care au efectuat căutări timp de aproape o oră. Fără rezultat însă.

„Nu se știe dacă este vorba sau nu de o persoană înecată. Echipa noastră de căutare nu a găsit nimic, în afara unor haine ude și cu nisip pe ele, aflate pe mal. O persoană care a văzut aceste haine a presupus că este posibil ca cineva să fie în apele râului Argeș. Ne-am deplasat la fața locului cu o autospecială, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD, am efectuat căutări în apele râului Argeș, însă nu a fost descoperit nimic”, a declarat, pentru ePitești.ro, Ionuț Tunru, purtător de cuvânt ISU Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3