Donaris 930 x 122

kaufland

Exclusiv – Video: Un nou supermarket Kaufland în Piteşti

Un nou Kaufland în Piteşti. Este fierbere mare în rândul marilor lanţuri de magazine prezente în municipiu, după ce au apărut informaţii potrivit cărora nemţii de la Kaufland au intrat în posesia terenului de la fosta autobază din Prundu, acolo unde urmează să construiască un nou supermarket.

Citiți și: Pitești. Incident grav la Kaufland: O femeie a fost la un pas de tragedie

 

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

 

Ar fi cel de-al treilea în Piteşti, după cele din Găvana şi Craiovei.

Informaţia ne-a fost confirmată de surse de încredere care ne-au precizat că se fac deja demersuri pentru începerea lucrărilor în perimetrul fostei autobaze. Am mai aflat că s-a solicitat amenajarea unui sens giratoriu pentru a facilita intrarea din bulevardul Petrochimiştilor, solicitare refuzată momentan de Primărie.

 

 

Reporterii ePiteşti vă prezintă spaţiul unde urmează să fie construit noul Kaufland (VIDEO)

 

Afacerile cu magazine de acest gen „înfloresc” în municipiu, după ce – doar în acest an – Penny a inaugurat în primăvară un supermarket (în Trivale), iar LIDL a început lucrările la un proiect similar, tot în Trivale.

Practic, ne simţim nevoiţi să recunoaştem, am pierdut numărul supermarket-urilor existente în Piteşti. Pe lângă numele internaţionale, avem şi multe afaceri locale care au „prins” şi nu duc lipsă de clienţi, ba dimpotrivă.

 

 

Magazinele sunt mai mereu pline şi se formează cozi la casierie, oamenii fiind uneori nemulţumiţi de timpii de aşteptare.

Pentru a reduce cheltuielile, şefii de supermarket decid în mod frecvent să ţină doar una sau două case de marcat deschise şi tocmai din acest motiv se formează cozi uriaşe.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • jdjfj spune:

    cu comunistii la putere in arges din 47 si pana azi, astia nu au ce manca si ei fac supermarket uri -))) fabulos.

  • Cineva spune:

    Dar grădinițe, creșe, nu se fac? Sunt prea multe? Sau domnul pesede zis și primaru’ nu are bani decât pentru wc-uri?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90