930 x122 grota rece

Pur și Simplu Verde

LIVE: Videoconferință de lansare a Asociației „Pur și Simplu Verde”

A început videoconferința de lansare a Asociației „Pur și Simplu Verde” o organizație nonguvernamentală, independentă și apolitică, înființată din convingerea că este nevoie de sprijinul și acțiunea societății civile pentru ca România să se dezvolte durabil.

Citiți și: Asociația Pur și Simplu Verde anunță câștigătorii concursului Teens for Green Cities

„Dezvoltarea durabilă este soluția care satisface nevoile oamenilor în prezent, fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi. Misiunea noastră este să creăm o comunitate activă de voluntari, care prin acțiunile lor să producă schimbări durabile în toate  domeniile și la toate nivelurile societății.

Este necesar să acționăm urgent pentru a stopa schimbările climatice și efectele acesteia care afectează calitatea vieții și sănătatea și care provoacă azi pierderea accelerată a biodiversitații.

Citiți și: Pur și simplu verde: Susținem progresul economic și protejarea mediului înconjurător

Programele, proiectele și acțiunile noastre  vor viza domenii precum protecția mediului, energie, educație, sănătate si digitalizare. Activitățile urmăresc  dezvoltarea comunităților locale și a întregii societăți.  Obiectivele și acțiunile asociatiei pot fi consultate în detaliu aici.

Activitatea  asociației este susținută de un consiliu științific, format din profesori de la universități prestigioase și reputați specialiști din străinătate.  Membrii Consiliului se vor implica în elaborarea strategiilor  și  acordă sprijin în toate problemele importante ale activității asociației.

Vrei să dai o mână de ajutor? Dacă da, vino și tu în echipa Pur și simplu Verde, ca membru  sau ca voluntar! Avem nevoie de oameni activi, integri și profesioniști, pentru a începe revolutia verde! Nu ai timp? Poți dona atât ca persoană fizică, cât și ca persoană juridică pentru a sprijini proiectele verzi ale asociației”, spune ec. Ioana Petrescu, președintele asociației.

Dacă ești interesat, întră aici:

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90