930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Pitești. Câțiva copii care apar în imaginile din parcul vandalizat din Trivale, identificați

Pitești. Câțiva copii care apar în imaginile parcului vandalizat din Trivale, identificați

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Update, ora 22.05

Iată că presiunea pe care primarul a pus-o pe toți angajații Poliției Locale a dat roade! Presiunea și de ce să nu o spunem direct: frica de a-și pierde funcțiile calde, plătite cu bani frumoși.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Așadar, edilul Cristian Gentea ne informează că deja s-au găsit câțiva copii care au recunoscut că au fost printre cei surprinși în imagini când s-a vandalizat parcul Făget.

Rămâne să se stabilească cu exactitate numele celor care au rupt balansoarele din parc. De acum situația este mai simplă și mai ușor de rezolvat.

Știrea inițială, ora 21.07

Pitești. Gentea „decapitează” Poliția Locală: Cineva va plăti cu funcția!

Edilul piteștean Cristian Gentea e foc și pară! Motivul este, pe cât de simplu, pe atât de întemeiat. Adolescenții care au vandalizat un loc de joacă nou-nouț din cartierul Trivale, zona Făget sunt de negăsit.

Și asta în ciuda faptului că imaginile pe care primarul le-a făcut publice sunt destul de clare, iar, cel puțin în teorie, cei responsabili ar trebui să fie identificați destul de ușor.

De găsirea tinerilor „vandali” ar trebui să se ocupe Poliția Locală. Între timp, pentru că nu a reușit să îi descopere pe „infractori”, instituția a cerut sprijinul cetățenilor. Informații, AICI.

Gentea dă asigurări că situația nu o să rămână așa: cineva va fi „pedepsit”. Și, din câte se pare, vizat ar fi chiar șeful Poliției Locale, Valerică Nicolae.

„L-am anunțat pe comandant că, dacă nu îi găsește, cineva va plăti cu funcția! Am mobilizat tot cartierul Trivale, nu accept așa ceva!”, declară primarul orașului, în exclusivitate pentru ePitești.

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

  • Șeriful onorific spune:

    Poate s-o demită pe toată.
    Oricum nu face nimic. Nu e o pierdere.
    Dacă nu patrulează, tinerii își fac de cap.

  • Daniel spune:

    Politia Locala este inutila oricum, trebuie desființata la nivel național. România are serioase probleme economice, trebuie eliminate multe posturi de la stat.

  • Cicerone spune:

    Mare tragedie….. de ce nu le-au făcut din metal sa fie rezistente…. bine ca nu s-au lovit copii…. balansoarele se repara.

  • Ludu spune:

    Eu cred că nici cadrele didactice din școli și grădinițe nu își fac datoria. La orele de dirigenție ei motivează absente în loc să facă educație să le explice că trebuie să fim civilizați nu barbari, că bunurile distruse sunt și ale lor, că trebuie să contribui la frumusețea orașului tău, nu să distrugi muncă altora.

  • Nicu gheara spune:

    Ia vedeti ca in piata Ceair sunt niste „copii blonzi” care se joaca cu tigări de contrabanda zilnic! Striga in gura mare: tigati ! Tigari! Pulitia …îi vede dar se joaca de-a surdo-muții! Jurnaliștii vad si ei dar si ei se joaca de-a presa…

  • Cristian spune:

    La secția 1 poliție am depus acum peste 1 an plângere pt înșelăciune și furt cu autor cunoscut și dovezi,nici până azi dosarul nu a fost trimis la parchet,agentul era bolnav,in concediu,plecat din birou,și în final transferat,acum alt agent sta cu dosarul la sertar,de 8 luni………

  • Baciu Iulian spune:

    Pentru a scoate acești copii(adolescenți) din parcurile amenajate, domnul primar ar trebui sa stea de vorba cu școlile din cartiere, pentru a ii lasă pe tineri sa își exprime energia pe terenurile de sport pe care acestea le dețin. În aceste parcuri se joaca fotbal se dau în leagăn, se fumează se bea, haideți sa ii scoatem pe cei mari punând la dispoziția lor spatii unde pot face sport, abia atunci cei mici cu adevărat vor beneficia de aceste spatii de joaca amenajate.

  • Gabriel spune:

    Bună ziua!
    Având în vedere că este o țară democratică, fiecare are dreptul să creadă ce dorește.
    Doresc să vă informez că sunt profesori mulți care fac, pe lângă materia specifică, și elemente de educație civică.
    Să dăm vina pe altcineva, pentru orice, este cea mai facilă alegere! Dar nu întotdeauna cea corectă! Haideți să punem”umărul” la treabă cu toții!
    Succes în toate cele bune!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90