930 x122 grota rece

accident mortal

Un copil a murit în accident la Moşoaia

UPDATE ORA 22.30: Un copil a murit în accident la Moşoaia și un altul, aflat în același autoturism, a fost rănit. Femeia care se afla la volan a fost grav rănită. 

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

 

 

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că o femeie de 34 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcția Vedea către Pitești, ar fi intrat în coliziune cu o autobasculanta, condusă din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din Pitești, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor.

Din păcate, din accident a rezultat decesul unui copil de 5 ani, pasager în autoturism, vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și rănirea ușoară a unei minore de 9 ani, din același autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeș.

 

UPDATE ORA 20.30: Poliţiştii oferă primele informaţii despre accidentul tragic în urma căruia minorul de aproximativ patru ani şi-a pierdut viaţa (VIDEO)

 

 

UPDATE: Copilaşul care a murit în teribilul accident avea aproximativ 3 – 4 ani.

 

 

Accident grav la Moșoaia, cu două vehicule implicate și trei victime, printre care un minor.

 

Din primele informații, copilul este decedat.

 

 

„Accident rutier în Moșoaia (în pruni) posibil 2 victime încarcerate. Se deplasează pompierii cu două autospeciale de intervenție și două echipaje SAJ”, a anunțat ISU Argeș în jurul orei 19.20.

 

 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3