930×122 CAPRA 5

dentist

(UPDATE/VIDEO) CE AU RIDICAT POLIȚIȘTII DIN CLINICA TEDDY CARE ȘI DIN LOCUINȚA ANESTEZISTULUI

(UPDATE ORA 18:30): Iată ce spune purtătorul de cuvânt al IJP Argeș, Mădălina Epure, despre descinderile de astăzi:

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

(UPDATE ORA 18:15): Documentele și înscrisurile ridicate de la sediile celor două societăți comerciale, precum și aparatul folosit la anestezierea micuțului care a murit ulterior la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București vor fi folosite ca probe în dosarul de ucidere din culpă instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: Breaking: Percheziții! Infractori „mondiali” luați pe sus de mascați

Marți, 18 februarie 2020, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitesti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Serviciului Criminalistic, al Poliției Municipiului Pitești și al Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au efectuat trei percheziții în Pitești și Curtea de Argeș, în vederea administrării de probatoriu în dosarul penal de ucidere din culpă în care victimă a fost micuțul în vârstă de 4 ani și 8 luni anesteziat la Clinica Teddy Care din Pitești (care a murit săptămâna trecută la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București).

„Perchezițiile au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale, precum și la domiciliul medicului care a realizat activitatea de analgosedare a persoanei vătămate”, precizează Biroul de Presă al IJP Argeș.

Cu ocazia perchezițiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente și înscrisuri cu valoare probatorie, precum și un aparat folosit pe parcursul procedurii medicale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3