New Profesional Consult 930 x 122

isu argeș

Video: Anunţ important la ISU Argeş. Pompierii vor primi noi autospeciale

UPDATE ORA 11.30: Din informaţiile prezentate, aflăm că ISU Argeş va fi dotat cu noi autospeciale pentru intervenţie în situaţii de urgenţă. Prefectul Emilia Mateescu a menţionat un număr de 10 – 12 astfel de vehicule.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

 

 

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

UPDATE ora 11.15: Conferinţa a început. Este prezent şi prefectul judeţului Argeş, Emilia Mateescu.

 

 

Ştirea iniţială – ora 9.50

Ministrul Bode, în direct la ISU Argeş. Astăzi, de la ora 10.50, Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, susține conferința de deschidere a proiectului VIZIUNE 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Ministrul va fi în direct, prin videoconferinţă, la sediul ISU Argeș din municipiul Pitești, strada Mărășești, nr. 1.

Proiectul „VIZIUNE 2020” are ca beneficiar direct Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Obiectivul general este Dezvoltarea si consolidarea capacitații de răspuns la dezastre si la evenimente HILP (High Impact Low Probability) a autorităților responsabile, prin dezvoltarea următorilor piloni strategici: terestru, maritim, aerian, respectiv comanda si control.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3