930 x122 grota rece

gavana

(VIDEO) AȘA DA! ȘCOALĂ DE 5 STELE ÎN PITEȘTI

Așa da! Școală de 5 stele în Pitești. În timp ce atât în județul Argeș, cât și în țară încă mai sunt destule unități de învățământ care încep astăzi noul an școlar în condiții precare, eventual cu toaleta în fundul curții, există și exemple pozitive.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Este și cazul Școlii Gimnaziale nr. 19 ”Matei Basarab” din cartierul piteștean Găvana.

Unitatea de învățământ a beneficiat de lucrări de reabilitare și extindere. Școala are sală de mese, sală de festivități și holuri moderne, pe care se află vestiarele elevilor. Vă invităm să urmăriți imagini din incinta școlii:

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Proiectul pentru reabilitareaa corpului vechi de clădire și extinderea corpului nou (C și D) a fost depus în anul 2008, lucrările demarând în 2013. Lucrările au fost finalizate în 2016, an în care s-a inaugurat noul corp de clădire (subiectul pe larg, AICI).

Costul investiției s-a ridicat la 4.300.000 de euro (5% din sumă a provenit de la bugetul local, iar restul au fost fonduri europene), după cum ne-a precizat directorul școlii, Elena Odă.

La Școala Gimnazială ”Matei Basarab” studiază în jur de 1.500 de elevi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3