930×122 CAPRA 5

acusticul de weekend

(VIDEO) ASTA DA MUZICĂ! ARTISTĂ DE SUCCES, ÎN PITEȘTI

Asta da muzică! Artistă de succes, în Pitești. Filarmonica Piteşti continuă proiectul „Acusticul de weekend”, dedicat în special tinerilor.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

După trupele Viţa de Vie şi Byron, sâmbătă, 17 iunie 2017, de la ora 20, la Centrul Multifuncţional de pe Calea Bucureşti va concerta Alexandra Uşurelu. Artista va fi acompaniată de bandul său.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

În funcție de categoria locului, un bilet costă 20 sau 15 lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a Filarmonicii Pitești.

Una dintre cele mai apreciate artiste indie, Alexandra Uşurelu a debutat pe scenă în anul 2011. De atunci și până acum, a susţinut peste 300 de concerte. A fost invitată să cânte cu solişti şi trupe de renume din ţară (Mircea Vintilă, Dan Byron, piteșteanul Bobby Stoica, Blue Noise, Vunk sau Narcisa Suciu).

Primul ei album de studio, „La capătul lumii”, a primit distincţia „Cel mai bun album al anului 2015” şi mai multe nominalizări din partea Societăţii Române de Radiodifuziune.

Interpretarea caldă şi sensibilă, dar și prezența scenică de un mare bun simț i-au adus în cel mai scurt timp admiraţia și respectul publicului de toate vârstele.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90