Donaris 930 x 122

bogdan aristănțoiu

(VIDEO) AZI, ÎN PITEȘTI: ȘOFER AGRESIV, BĂGAT ÎN DUBĂ

Azi, în Pitești: Șofer agresiv, băgat în dubă. Un șofer din orașul Ștefănești care a intrat pe interzis cu un autoturism pe strada Doaga din Pitești a fost dus la sediul Poliției Locale pentru audieri.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, șoferul nu ar fi vrut să oprească, ar fi fost agresiv și le-ar fi adresat injurii agenților.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

”Când a vrut să plece, șoferul l-a lovit cu autoturismul pe colegul meu. De la mașină i-a căzut un accesoriu și, când a coborât să îl ridice, un coleg i-a luat cheia din contact.

A fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Intervenții, pentru că era agresiv.

Bărbatul a fost dus cu duba la sediul Poliției Locale pentru audieri. I-au fost date trei sancțiuni. A fost sesizată și Poliția Națională. Cel mai probabil, i se va întocmi dosar penal pentru ultraj.”, precizează Bogdan Aristănțoiu pentru ePitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90