Posada 930 x 122

19 ani

(VIDEO) ELICOPTER SMURD ÎN PITEȘTI. A FĂCUT INFARCT LA 19 ANI

UPDATE 2: Tânărul a fost preluat de elicopterul SMURD. 

Citiți și: (VIDEO) PRIVIȚI CE FAC ACEȘTI ȘOFERI! HAOS PE STRĂZILE DIN PITEȘTI

UPDATE 1: A făcut infarct la 19 ani! Un elicopter SMURD urmează să aterizeze lângă stadionul ”Nicolae Dobrin” pentru a-l prelua și transporta pe tânăr la Spitalul Fundeni din București.

Potrivit medicului cardiolog Adrian Tase, tânărul este din comuna argeșeană Bascov. Acesta a venit de dimineață la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru că se simțea rău. ”Nu prezenta factori de risc. Este o premieră medicală să ne întâlnim cu infarct la vârsta de 19 ani.”, declară doctorul Tase pentru publicația noastră.

Citiți și: NEMULȚUMIRE ÎN GĂVANA

Un tânăr în vârstă de numai 19 ani urmează să fie transferat la un spital din București după ce a suferit un infarct. Tânărul se află acum la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești.

Este posibil ca un elicopter SMURD să aterizeze în Pitești pentru a-l prelua și a-l transporta pe tânăr către spitalul din Capitală. Vom reveni cu amănunte.

Amintim că medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti au avertizat recent asupra numărului din ce în ce mai mare de tineri cu probleme cardiace grave. Subiectul pe larg îl puteți citi AICI.

Comdata 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066