New Profesional Consult 930 x 122

cantina

(VIDEO) EXCLUSIV! AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT LA ”BRĂTIANU”!

Exclusiv! Așa ceva nu s-a mai văzut la ”Brătianu”! Lucrările de reabilitare, modernizare și consolidare desfășurate la Colegiul Național ”I.C. Brătianu” din Pitești au dat rezultate surprinzătoare. A fost deja inaugurată, pentru prima dată în istoria colegiului, și o cantină modernă pentru elevii care studiază aici.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

În premieră după demararea lucrărilor, ePitești vă prezintă imagini din incinta Colegiului ”Brătianu”.

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

Potrivit directorului instituției, Alina Manea, acest spațiu are multiple destinații pentru elevi. ”În cadrul proiectul de reabilitare a liceului a fost prevăzut și acest spațiu, de unde elevii să își poată achiziționa produse alimentare, produse care trebuie să respecte anumite norme. O firmă a închiriat spațiul. Are sală de mese, iar copiii pot servi aici produsele oferite de firma respectivă, dar și produse achiziționate din exterior. De asemenea, pot veni aici să își facă teme sau să se recreeze atunci când au pauză.”, declară pentru ePitești directorul Colegiului Național ”I.C. Brătianu”, Alina Manea.

Detalii despre lucrările care s-au desfășurat la prestigiosul colegiu piteștean, dar și despre sumele investite, AICI și AICI.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441