Donaris 930 x 122

consiliul judetean

(VIDEO EXCLUSIV) PLOUĂ ÎN TEATRUL „DAVILA”!

Plouă în Teatrul ”Davila”! La Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești ar fi probleme nu doar cu limbajul și comportamentul managerului instituției, Nicolae Poghirc (subiectul pe larg, AICI), ci și cu unele spații din clădire, care arată deplorabil.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Vă prezentăm imagini revoltătoare din clădirea teatrului piteștean. Potrivit Andreei Dragnea, balerina care ni le pune la dispoziție, imaginile ar fi fost filmate săptămâna trecută pe holul care duce la sala studio ”Liviu Ciulei”.

După cum se poate observa în imagini, tavanul și pereții sunt degradați și plini de igrasie. ”Uitați cum plouă în teatru!”, se aude, pe fundal, vocea celui care a realizat filmarea.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Andreea Dragnea afirmă că situația nu este singulară. Probleme ar fi, ne precizează angajata teatrului, și în sala de balet.

”Nu avem aerisire, este mucegai, este igrasie. Nu avem condiții, însă pentru teatru se cumpără șemineu!”, ne declară Andreea Dragnea.

Teatrul ”Alexandru Davila”, manageriat de Nicolae Poghirc, se află în subordinea Consiliului Județean Argeș, instituție condusă de Dan Manu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3