930×122 CAPRA 5

colegiu prefectural

(VIDEO) „FANARIOȚII” ARGEȘULUI, SFIDARE MAXIMĂ ÎN BURICUL TÂRGULUI

„Fanarioții” Argeșului, sfidare maximă în buricul târgului. Către fiecare sfârșit de lună, primari și directori de la stat (ale deconcentratelor din Argeș ale Guvernului) ocupă cu mașinile Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului. Deși teoretic accesul auto în Piață este interzis, practic interzis este doar pentru omul de rând. „Fanarioții” au voie să-și parcheze aici „troacele” pe roți ori de câte ori e Colegiu Prefectural.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Degeaba le atragem atenția că au parcare amenajată nu departe de Piață. Degeaba le spunem că piteștenii sunt revoltați și că asimilează gestul lor cu nesimțirea. Degeaba arătăm cu degetul către prefect, primar și Poliția Locală. Am scris în repetate rânduri. Degeaba. Ștabii vă sfidează în continuare.

Vă sfidează în continuare după cum puteți vedea în imaginile filmate în această dimineață. Pentru că a fost ședința lunară de Colegiu Prefectural la Palatul Administrativ, „troacele” somităților administrative ale județului au sufocat din nou Piața pietonală.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

La precedentele noastre luări de poziție pe acest subiect, Poliția Locală a directorului Valerică ne-a asigurat că va face ordine. Nu a făcut. Teatru ieftin! Toți sunt complici la măgăria din Piață.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3