930×122 CAPRA 5

colegiu prefectural

(VIDEO) ȘTABII PARCHEAZĂ ÎN PIAȚA ”MILEA” PENTRU CĂ AȘA VREA IONICĂ!

Ștabii parchează în Piața „Milea” pentru că așa vrea Ionică!

Citiți și: Codul Rutier în 2024: Amendă pentru mașinile parcate pe trotuar

În această dimineață, de la ora 10, a fost iar ședință de Colegiu Prefectural. Și din nou Piața ”Vasile Milea” din centrul Piteștiului s-a transformat în parcare pentru ștabi, deși accesul auto și parcarea în Piață sunt interzise. Primari, directori de servicii deconcentrate (guvernamentale) din Argeș și lideri administrativi ai județului și-au parcat mașinile la scara Palatului Administrativ pe timpul ședinței.

Cu acordul cui? Cu acordul primarului Cornel Ionică. ”Eee, parcă nu știți că am intervenit! Deci, numai în situații speciale, când Prefectura, Consiliul Județean au niște situații cu Colegiu, unde n-are nimeni să parcheze, sau delegații speciale, numai în situațiile dintr-alea. În rest, am spus nu”, ne declară primarul, după ce l-am chestionat asupra subiectului.

Citiți și: Pitești. Locuitorii din acest cartier vor avea o parcare supraterană

Cu alte cuvinte, ștabii AU VOIE cu mașina în buricul târgului, dar simplii cetățeni NU pentru că așa vrea Cornel Ionică.

Pentru că, în discuția noastră telefonică, a invocat ca argument că nu ar exista locuri de parcare în zonă, i-am reamintit primarului că în apropierea Palatului Administrativ se află parcarea Mavrodolu, care este aproape goală. ”Da, da… Bine! Bun, deci asta este opinia noastră, pe care am comunicat-o și am făcut-o publică”, a încheiat primarul conversația.

Au trecut doar două săptămâni de la precedenta situație similară: Piața ”Milea” a fost plină ochi de mașini, Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, ne declara că ”se vor lua măsuri”. Dar ce măsuri să ia Poliția Locală când însuși primarul le dă voie ștabilor să-și parcheze mașinile în Piață?

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90