930 x122 grota rece

colegiu prefectural

(VIDEO) UPDATE: „BOIERIMEA” ARGEȘEANĂ, PARCARE CU REGIM SPECIAL. POLIȚIA LOCALĂ: ”VOM LUA MĂSURI”

UPDATE: „Boierimea” argeșeană, parcare cu regim special. Poliția Locală: ”Vom lua măsuri”. L-am contactat telefonic pe purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, și l-am întrebat de ce șoferii care au parcat astăzi în Piața „Milea” nu sunt amendați.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

”Vom vedea în ce conditii au intrat și pe unde, unde au fost parcate (n.r. – mașinile) și, în functie de acest lucru, vom lua măsuri și cu agenții care au fost în zona centrală la ora respectivă”, precizează Aristănțoiu într-o declarație pentru ePitești. 

Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului a redevenit în această dimineață parcare pentru ștabi.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

A fost Colegiu Prefectural, ștabii primind undă verde (nu știm de la cine) să-și parcheze autoturismele în Piață pe parcursul ședinței, ședință care a reunit liderii administrativi ai județului, directorii de servicii deconcentrate (guvernamentale) și primarii din Argeș.

În mod normal, accesul și parcarea autovehiculelor în Piața „Milea” sunt interzise. Constatăm, însă, și nu este pentru prima dată, că interzis e doar pentru cetățeanul simplu, nu și pentru persoanele cu funcții în administrația publică. Poliția Locală ce face?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3