930 x122 grota rece

parcare

PIAȚA „MILEA” A REDEVENIT PARCAREA ȘTABILOR

Piața „Milea” a redevenit parcarea ștabilor. Dacă ieri la sediul Palatului Administrativ din Piața ”Vasile Milea” din Pitești s-a desfășurat ședința lunară a Colegiului Prefectural, iar edilii şi-au parcat maşinile chiar în Piaţă (subiectul pe larg, AICI), astăzi povestea s-a repetat.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

De această dată, cu ocazia unui eveniment organizat de Consiliul Județean Argeș, la care au participat reprezentanți ai Academiei Române, ai mediului universitar, ai Inspectoratului Școlar, ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, ai mediului de afaceri și ai administrației publice județene și locale.

Unii dintre invitaţii şi-au parcat autoturismele în loc interzis, destinat exclusiv pietonilor.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

La fel ca ieri, Poliţia Locală Piteşti a închis ochii la această neregulă cu permisiunea prefectului Emilian Dragnea, pentru că ar fi o situaţie ,,specială”. Cum „specială”, desigur, a fost și vizita ministrului Românilor de Pretitindeni, ocazie cu care s-a întâmplat același lucru (AICI, subiectul pe larg).

Parcarea în Piața ”Vasile Milea” este interzisă. După cum v-am arătat, însă, interzisă pentru muritorii de rând, nu și pentru oficialități.

Vă reamintim că, de-a lungul timpului, publicația noastră a semnalat în repetate rânduri parcările nesimțite din Piața ”Vasile Milea”, ulterior, ca urmare a articolelor noastre, municipalitatea interzicând aici parcarea mașinilor (detalii, AICI). După cum ați putut vedea, „minunea” nu a ținut mult.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90